Kunst på jobbet

 

Savner du farver i dit daglige job?

Savner du udsmykning af kontorer og fællesarealer der hvor du arbejder og bruger de fleste af dine vågne timer.

 

Det er bevist at det har en positiv effekt på arbejdsmiljøet og den enkeltes arbejdsglæde, hvis omgivelserne er udsmykket med kunst. Uanset om kunsten falder i ens smag eller ej, så er både sundt at blive enten bekræftet eller udfordret på sin smag.

 

Vi har løsningen på ovenstående.

 

Indbo og ansvarsforsikring

Det er jeres firmas forsikringsdækning som skal dække ift skader på eller tyveri af kunsten.

 

Skiftende udstillinger

Vil i slippe for besværet, kan vi lave udstillingsaftale med udstilling af forskellige kunstnere over en periode på min. 12 måneder. Skiftende udstillinger koster kr. 1.000 pr. måned uden købsforpligtelse af den udstillede kunst. Det er frivilligt om jeres kunstforening eller dine kollegaer vil købe nogle af de udstillede værker.

 

Vi sørger for ophængning og nedtagning af udstillingerne.

 

Skattefradrag for virksomheder der køber original kunst

Dit firma kan opnå fradrag for indløb af kunst, sålænge kunstværket er originale billedkunstneriske værket, dvs. Malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lign. Ved grafiske værker og fotografiske værker er det et særskilt krav at værkerne er signeret og nummeret af kunstneren selv. Derudover et det et krav købet et førstegangskøb og sker direkte fra kunstneren eller et galleri som har kunsten i kommission. Du kan læse mere om fradragsreglerne på Skat’s hjemmeside Skat.dk.

 

Kontakt os på telefon: 40818479 eller på mail: info@galleri-lundby.dk for at høre mere om hvad vi kan tilbyde ifm udsmykningen af din arbejds plads.